Livrare rapidă Suport telefonic clienți: 0754 809 809 | 0753 332 888

Echipament esențial pentru cicliștii pasionați

Urmează o cursă de ciclism?

Iată principalele noastre 5 elemente esențiale pentru ciclism pentru a vă duce la final

Între cursele de ciclism rutier, montan și pietriș – și fără a scăpa triatlonii, desigur – există o cursă de ciclism care se întâmplă aproape în fiecare sfârșit de săptămână. Thule are o serie de accesorii și elemente esențiale pentru ciclism pentru a vă ajuta cu fiecare aspect al ciclului dvs. Iată care sunt alegerile noastre de top de care ai nevoie pentru antrenament și ziua cea mare, indiferent în ce parte a țării se află cursa ta.

Rucsacuri cu suport de hidratare

Cheia unei curse mari este să rămâneți bine hidratat. Indiferent dacă este vorba de o cursă rutieră sau de munte, un rucsac de hidratare este esențial, mai ales dacă va fi o cursă lungă. Alegeți un rucsac ușor de hidratare care să ofere confort și ușurință maximă în timpul ciclismului. Colecția de rucsacuri ușoare de hidratare Thule Vital oferă soluții inteligente, cum ar fi un sistem de returnare a furtunului magnetic ReTrakt fără mâini și buzunare convenabile în jersey pentru acces rapid la nutriție, îmbrăcăminte sau instrumente, fără a fi nevoie să îndepărtați ambalajul.

Transportoare pentru biciclete și rafturi

Cu un suport pentru biciclete auto, vă puteți duce bicicleta oriunde doriți – rapid, ușor și în siguranță. Noul și îmbunătățitul Thule Euroway G2 3 Bike Carrieris compact și ușor și ideal pentru utilizarea de zi cu zi (pentru 3 biciclete). Este ușor de montat și reglat, datorită brațelor detașabile pentru biciclete și se pliază cu ușurință pentru o depozitare simplă. De asemenea, se încadrează în majoritatea cizmelor auto, chiar și atunci când sunt montate bicicletele. Există catarame de pompă cu curele cu roți lungi pentru fixarea ușoară a roților și puteți bloca purtătorul (și bicicletele în poziție) pe bara de instrumente, deoarece blocările sunt de asemenea incluse.

Carcase de călătorie cu bicicleta

Când călătoriți de la cursă la cursă, o carcasă de călătorie cu bicicleta de încredere înseamnă că puteți călători și cu liniște sufletească. Cu o selecție de cazuri dure sau moi, tu și bicicleta poți ajunge la destinație gata de plecare. Căutați o protecție robustă la exterior și un depozit inteligent, securizat la interior și căutați afară cazurile care au role pentru o manevrare ușoară și navigare atunci când sunteți în mers. Carcasele elegante de călătorie ale bicicletei Thule sunt proiectate, construite și testate pentru a rezista stresului și încordării călătoriilor moderne.

Suport pentru biciclete Smartphone

Obțineți acces la aplicații, navigare, muzică și multe altele montând un smartphone pe ghidonul bicicletei. Asigurați-vă că telefonul dvs. este în siguranță și că există un acces ușor la toate porturile și controalele.

Setul Thule Pack ‘n Pedal Action Cam

Acum puteți capta amintirile din următoarea cursă cu ajutorul dispozitivului Thule Pack ‘n Pedal Action Cam care se potrivește sigur camerei de acțiune la ghidonul dvs. Această montă funcționează cel mai bine cu GoPro®, dar va funcționa cu aproape orice cameră de acțiune. Cel mai bun dintre toate, pozițiile de montare a ghidonului multiple oferă o înregistrare fără obstacole în timpul călăriei.

Un rucsac bun!

Chiar dacă nu sunteți sigur unde va duce drumul, va trebui să aveți un rucsac de calitate pentru a ajunge acolo. Asigurați-vă că toate echipamentele și obiectele de valoare sunt în siguranță și nu uitați să încercați o varietate de opțiuni pentru a găsi potrivirea perfectă. Noul Thule Enroute BackPack include SafeZone inovativ, cu exterior rigid și interior moale, care vă protejează telefonul, ochelarii de soare și alte obiecte de valoare. Aveți acces rapid la obiecte mai mici printr-un buzunar frontal cu fermoar interior – ideal pentru cheile și telefonul mobil sau pentru cartea de îmbarcare la aeroport.

Comentarii

Lasă un comentariu

MULE.RO
Logo
Shopping cart