Livrare rapidă Suport telefonic clienți: 0754 809 809 | 0753 332 888

Cum platesc

Metode de plată

Mule.ro va pune la dispoziție următoarele metode de plată:

Plată în sistem ramburs:

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea. Acest serviciu este disponibil pentru comenzi cu valoare mai mică de 2000 LEI.

Plată la punctul de lucru:

Opțiunea de plată la punct de lucru este disponibilă în cazul în care clientul solicită ridicarea produselor comandate de la punctul de lucru/magazin de desfacere al mule.ro .
În momentul în care se efectuează o comandă cu plată la sediu este necesar să stabiliți data în care vor fi ridicate produselor. În cazul în care clientul nu se prezintă în dată și ora stabilita, mule.ro va repune în vânzare produsele.
Plata se efectuează integral la sediul magazinului.

Plată prin virament bancar:

Pentru plata prin virament bancar, mule.ro va emite o factură proformă care va fi trimisă prin email clientului. După efectuarea plății se va emite factura finală și se va procesa comanda.
Procesarea comenzii se va efectua doar după ce plată se înregistrează la bancă. Comenzile nu se expediază în baza unui OP trimis de către client.

Datele necesare efectuarii viramentului bancar:
NEMO SHIPPING SRL

IBAN: RO78BTRLRONCRT0203735501
Banca Transilvania
Swift/BIC: BTRLRO22

Plată prin card la ridicarea produselor din magazinul fizic:

Plata se poate efectua prin intermediul terminalelor POS existente în magazin.
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Plata online folosind cardul

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, mule.ro foloseste NETOPIA. Informatiile dumneavoastra nu sunt stocate pe serverele mule.ro . Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.
Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). 

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

MULE.RO
Logo
Shopping cart